Η κυρά Δέσποινα, η μητέρα του πατέρα Αντώνιου είναι χάλια εδώ και πολλές μέρες. Είναι μια μεγάλη γυναίκα, να κατηγορούν το παιδί της για αυτά τα πράγματα;

Η γυναίκα που μεγάλωσε σαν δεύτερη μάνα τον πατέρα Αντώνιο μιλάει για τα φτωχικά παιδικά χρόνια και τις δυσκολίες που έζησε η οικογένειά του.

Αποστολή στη Χίο και στο χωριό που μεγάλωσε ο πατέρας Αντώνιος έκανε η κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Νέες Μαρτυρίες και αποκλειστικό ρεπορτάζ  είδαμε το μσημέρι της Τρίτης, από το δημοσιογράφο της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, Στρατή Λημνιό.

Τι λένε η αδελφική φίλη της μητέρας του πατέρα  Αντωνίου και η γυναίκα που τον μεγάλωσε σαν δεύτερη μάνα του, έξω από το πατρικό του σπίτι.

“Η κυρά Δέσποινα είναι χάλια εδώ και πολλές μέρες. Είναι μια μεγάλη γυναίκα, να κατηγορούν το παιδί της για αυτά τα πράγματα; Δεν μπορεί να το πιστέψει…

Ποια είναι η πλούσια ζωή που κάνανε; (…). Έχει η μάνα του μερίδιο στην Κιβωτό. Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Δεν μπορούσε ο γιος της να της πάρει ένα διαμέρισμα να τη βάλει μέσα, που ζει εδώ και κρυώνει; Μπαίνουν τα νερά μέσα…  Είναι ψέματα αυτά που λένε. Το ζήλεψαν το παιδί… Από αυτό το μικρό σπιτάκι έκανε την “Κιβωτό”. Επειδή τους έβαλε τα “γυαλιά”, θέλουν να του πάρουν την “Κιβωτό”…”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video από την εκπομπή