Ισόβια στον “Σαμουράι” της Νέας Ερυθραίας- Τι λέει αποκλειστικά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο υπάλληλος φυσικού αερίου που σώθηκε από θαύμα

"Ήμουν τυχερός και έζησα γιατί του τελείωσαν οι σφαίρες"

Αυλαία στη δίκη του αποκαλούμενου «Σαμουράι» ο οποίος είχε σκοτώσει έναν υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου και είχε τραυματίσει βαριά άλλον έναν, την ώρα που εργάζονταν στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία 6-1 για την ανθρωποκτονία και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας επιβάλλοντας του ισόβια κάθειρξη, 12 έτη και από 6 μήνες για παράνομη οπλοχρησία, οπλοφορία, παράνομη κατοχή όπλων και 2 μήνες για παράνομες ουσίες χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.  Ο 40χρονος στην απολογία του ανέφερε πως όλα έγιναν λόγω του εθισμού του σε ουσίες.

Ο κατηγορούμενος ακούγοντας την ποινή που του επιβλήθηκε είπε: “Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Μονόδρομος ήταν η φυλακή για μένα ή να πετάξω τον εαυτό μου ή να βγω έξω ως καλός πολίτης. Ευχαριστώ το δικαστήριο για την δεύτερη ευκαιρία για μετά όταν θα βγω έξω.”

Στο άκουσμα της απόφασης ο Γιάννης, ο δεύτερος υπάλληλος φυσικού αερίου που γλίτωσε από θαύμα και είδε να εκτελείται μπροστά στα μάτια του ο φίλος του, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τη Ρία Τσοχαντάρη.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: