Καβάλα- Ιατροδικαστής για την 68χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μαντρί της: Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας αλλά…

Δείτε όσα είπε στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της τοπικής κοινότητας Ποδοχωρίου στην Καβάλα από τον ξαφνικό θάνατο μιας 68χρονης κτηνοτρόφου η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που της προκάλεσε ο δολοφόνος της.

Ωστόσο οι αρχές εξετάζουν και ένα νέο σενάριο που ανατρέπει όλες τις αρχικές εκτιμήσεις. Μετά τη δεύτερη αυτοψία του ιατροδικαστή Θράκης, ερευνάται το ενδεχόμενο ο θάνατος της γυναίκας να προκλήθηκε από χτυπήματα ενός κριαριού που είχε στο μαντρί της και όχι ανθρώπου. Αν και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας δεν έχει αποκλειστεί, ελήφθησαν δείγματα και από το ζωό ώστε να ερευνηθεί εάν εμπλέκεται στον θάνατο της γυναίκας.

Η 68χρονη γυναίκα που ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχε παιδιά, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητός στην κοινωνία του μικρού χωριού.

Ο   ιατροδικαστής  Νίκος Κιφνίδης, που εξέτασε την νεκρή γυναίκα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τον Στρατή Λημνιό.

“Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας αλλά προσωπικά εγώ βλέπω ότι δεν υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε