Ξεσπά η μητέρα του 15χρονου Κωνσταντίνου που με τον θάνατο του χάρισε ζωή σε 7 ανθρώπους: Μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Προσβάλει εμάς ο κύριος Κούγιας!

Όσα είπε στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"

«Βόμβες» χθες στη δικαστική αίθουσα με την κατάθεση του διευθυντή ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέα Ηλιάδη για την υπόθεση της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα.

Ολο το ρεπορτάζ, οι διάλογοι και όσα έγιναν καρέ καρέ παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Στην εκπομπή μίλησε και η  μητέρα του 16χρονου Κωνσταντίνου που έφυγε από μια σπάνια μορφή εγκεφαλίτιδας, αλλά δώρισε τα όργανα του δίνοντας ζωή σε  7 ανθρώπους.

«Ειλικρινά μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Αυτό το πράγμα είναι άνω ποταμών. Πρώτον προσβάλλει εμάς ο κ. Κούγιας. Η δωρεά οργάνων δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση που χειρίζεται. Ο κ. Ηλιάδης δεν πρόλαβε καν να μου μιλήσει για τη δωρεά οργάνων. Εγώ του το πρότεινα, εφόσον τα πράγματα με τον Ντίνο είχαν φτάσει στο απροχώρητο. Ο κ. Ηλιάδης είναι πρώτα από όλα άνθρωπος και μετά γιατρός. Αυτά που ακούγονται είναι αδιανόητα. Είναι ντροπή. Εμείς δωρίσαμε τα όργανα των παιδιών μας με όλη μας την αγάπη για να τα κρατήσουμε έστω και έτσι ζωντανά. Μας προσβάλλει κι εμάς ως γονείς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε