Ξεσπά η πρώην σύζυγος του Στάθη Αγγελόπουλου: Έφαγα πολύ ξύλο από τον κ. Αγγελόπουλο, πολύ ξύλο και δεν ξέρω τον λόγο…
Όσα αποκάλυψε στις Αλήθειες με τη Ζήνα
Αναβολή πήρε σήμερα για την 1η Απριλίου η δίκη του Στάθη Αγγελόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό τον Ιούνιο, της πρώην συζύγου του, Μαρίας Κατσαντώνη.
Η κυρία Κατσαντώνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Γιάννη Μαλλιαρό και όπως ισχυρίστηκε αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον γνωστό τραγουδιστή.
“Έφαγα πολύ ξύλο από τον κ. Αγγελόπουλο, πολύ ξύλο και δεν ξέρω τον λόγο. Για ένα φωτιστικό; Δεν είναι αθώος, δεν είναι αυτό που λέει, ότι είναι ο τραγουδιστής του έρωτα. Ο άνθρωπος είναι βίαιος. Έχω φάει και στο παρελθόν πολύ ξύλο από τον ίδιο. Καταρχάς χώρισα όταν ήμουν έγκυος, αυτό τα λέει όλα….
Από την πρώτη μέρα που έγινε το συμβάν, μου δώσανε από το σπίτι εντολή να φύγω σε μια εβδομάδα γιατί δε θέλανε φασαρίες και προβλήματα. Από η δουλειά με σταμάτησαν. Έμεινα δύο μέρες στο αυτοκίνητο με τα σκυλιά. Βρέθηκε μια φίλη από το πουθενά, είχα να μιλήσω μαζί της τέσσερα χρόνια και με φιλοξένησε δύο μήνες, την ευχαριστώ πάρα πολύ. Και άλλη μια φίλη, την οποία την έχω πάρα πολλά χρόνια… Δεν θέλω ο Στάθης Αγγελόπουλος να μιλάει για μένα, όπως δε θέλω ποτέ στη ζωή μου να τον ξανασυναντήσω. Έτσι κι αλλιώς όταν τελειώσουν όλα θα φύγω στο εξωτερικό. Δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Αν πάρω κάποια χρήματα θα τα δώσω στο παιδί μου, δεν τα θέλω εγώ”, τόνισε.
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.



















