Ξεσπά σε λυγμούς ο πατέρας του 22χρονου Έλληνα που εμπλεκεται στη δολοφονία του Άλκη: Θέλω να με συγχωρέσουν οι γονείς του Άλκη…1000 συγνώμη για ότι έγινε…

Συντετριμμένος ο πατέρας ενός εκ των κατηγορουμένων

Παγωμένη παραμένει ολόκληρη η χώρα από την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη από παρέα νεαρών.

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και στον Στρατή Λημνιό μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή που κατηγορείται για εμπλοκή στην δολοφονική επίθεση εναντίον του Αλκη και δεν συγκράτησε τα δάκρυα και την συντριβή του για τον χαμό του 19χρονου αγοριού.

“Πιστεύω πως ο γιος μου είναι σίγουρα αθώος, βρέθηκε εκεί στην κακή στιγμή… Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, γιατί λόγω του covid δεν μας επιτρέπουνε και καλά κάνουνε φυσικά…Στο τηλέφωνο 2-3 φορές που προσπαθήσαμε να μιλήσουμε  συνεχώς κλαίει και δεν μπορούμε να μιλήσουμε … εμείς δεν πρέπει να μιλάμε, Πρέπει να μιλάει μόνο ο πατέρας και η μητέρα του Άλκη, τα θερμά μου συλληπητήρια, 1000 συγνώμη για ότι έγινε. Και μόνο που βρισκόταν εκεί είναι τεράστιο σφάλμα.. Θέλω να με συγχωρέσουνε…1000  συγνώμη, τα θερμά μου συλληπητήρια”, είπε μεταξύ άλλων ξεσπώντας σε λυγμούς.

Δείτε το video