Ξέσπασε η 25χρονη Δανάη για τον 22χρονο επιδειξία: Έχω “μείνει” που τον άφησαν ελεύθερο…Είναι ατάραχος, επικίνδυνος, θα το ξανακάνει…

Εμείς θα φοβόμαστε να βγούμε έξω;

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”  και στον Στρατή Λημνιό μίλησε το μεσημέρι η 25χρονη Δανάη η οποία δημοσιοποίησε το video στο οποίο φαίνεται ο 22χρονος επιδειξίας να την ακολουθεί έως την είσοδο της πολυκατοικίας της έχοντας έξω τα γεννητικά του όργανα.

Η νεαρή κοπέλα που δέχτηκε άπειρα θετικά σχόλια για την τόλμη της να δημοσιοποιήσει το video και την εικόνα του, ξέσπασε  απόφαση να αφεθεί  προσωρινά ελεύθερος ο  νεαρός μέχρι να γίνει η δίκη του.

“Είναι ανεπίτρεπτο η αστυνομία να μην παίρνει τα ανάλογα μέτρα .Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα μου αυτή τη στιγμή. Έχω μείνει….δεν γίνεται… . Δέχομαι και από άλλες κοπέλες μηνύματα, που φοβούνται μην γίνει κάτι…Να δικαστεί όπως πρέπει να δικαστεί. Εμείς θα φοβόμαστε να βγούμε έξω;Είναι σίγουρο ότι θα το ξανακάνει. Είναι ατάραχος, είναι επικίνδυνος, δεν τον ενδιαφέρει….Θα υπάρξουν σίγουρα και άλλα θύματα στο μέλλον άμα δεν τιμωρηθεί”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε