Λάρισα-Αδελφός 38χρονης που γέννησε και έθαψε το μωρό σε χωράφι: Εγώ το έθαψα. Δεν πετάχτηκε στα σκουπίδια. Ήταν σε μια σακούλα σκουπιδιών…

Όσα είπε στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Mια 38χρονη γυναίκα, στην Ελασσόνα της  Λάρισας,  η οποία λέει πως δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος,   γέννησε στη μπανιέρα το μωρό της, το οποίο ήταν νεκρό και το πέταξε στα σκοπίδια, ενώ τα αδέλφια της στη συνέχεια  το έθαψαν σε χωράφι.

Η γυναίκα  πήγε  στο νοσοκομείο Λάρισας καθώς είχε  πόνους και αιμορραγία και  νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ καθώς έχει υποστεί σηψαιμία.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»   και στην Ευγενία Πουλοπούλου, μίλησε ο αδελφός της 38χρονης, ο οποίος και έθαψε το βρέφος.

“Δεν το γνώριζε κανείς. Ούτε ίδια. Μέχρι τώρα πήγαινε στα πρόβατα…Η ίδια λέει πως έβγαλε αίμα. Αν ήξερε ότι ήταν έγκυος δε θα ερχόταν στα πρόβατα. Εγώ πήγα και το έθαψα. Ήταν πολύ μικρό. Ίσα που καταλαβαινόταν, πώς να το πω… ήταν λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό…Ένιωσα χάλια… δεν πετάχτηκε στα σκουπίδια. Ήταν σε μια σακούλα σκουπιδιών”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video