Μεγάλη αποκάλυψη της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”- Γιατί ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας μιλούσε στα κανάλια το 2013! Μαζί με την πρώην σύζυγό του ζητούσε να ανοίξει ο φάκελος της εξαφάνισης του παιδιού τους

Δείτε όλο το αποκλειστικό ρεπορταζ

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για το παρεθλόν του 39χρονου συντρόφου της 41χρονης εγκύου που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε μπαούλο.

Το 2013 ο Ιάκωβος, σε ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, μιλούσε μαζί με την πρώην σύζυγό του στις κάμερες και ζητούσαν να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης εξαφάνισης του χαμένου παιδιού τους καθώς πίστευαν πως έπεσαν θύματα κυκλώματος εμπορίας βρεφών.

Όλα συνέβησαν το 2009 όταν γεννήθηκε το μωρό τους. Ο Ιάκωβος τότε και η σύζυγός του υποστήριζαν πως δεν είδαν ποτέ το μωρό τους από την ημέρα που γεννήθηκε και πως από το νοσοκομείο τους είπαν ότι το παιδί πέθανε. Οι ίδιοι υποστήριζαν πως το παιδί τους δεν είδαν ποτέ τη σορό του νεκρού παιδιού τους καθώς όπως υποστήριζαν το νοσοκομείο τους είχε πει πως υπήρχε κίνδυνος μολυνσης.

Τότε είχαν ζητήσει εκταφή της σορού για να διαπιστώσουν έκπληκτοι ότι το φέρετρο του παιδιού τους ήταν άδειο. Στην εκταφή παρών ήταν και ο κορυφαίος ιατροδικαστής Δημήτρης Ψαρούλης.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2013, με αφορμή το κύκλωμα εμπορίας βρεφών που είχε αποκαλυφθεί αλλά και την μικρή Μαρία που βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων , το ζευγάρι ζητούσε να ανοίξει πάλι ο φάκελος για το δικό τους το παιδί ενω είχαν υποβληθεί σε τεστ dna για να δουν αν η μικρή Μαρια ήταν το χαμένο τους μωρό κάτι που τελικά δεν αποδείχθηκε.

Δείτε την μεγάλη αποκάλυψη της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”: