Μετά από 17 μήνες εξακολουθεί να αγνοείται ο 36χρονος Λαέρτης-Το μήνυμα που αποκαλύπτει πολλά

Σκοτάδι  καλύπτει  ακόμα την εξαφάνιση του 36χρονου Λαέρτη Μπεγιάι, ο οποίος αγνοείται από την Τετάρτη, 10 Απριλίου από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τη μητέρα του 36χρονου διανομέα Λαέρτη, που μίλησε σε ζωντανή σύνδεση  στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ένα νέο σημαντικό στοιχείο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η τελευταία φορά που  οι γονείς του τον είδαν ήταν το μεσημέρι της Τρίτης 9 Απριλίου, όταν ο Λαέρτης συναντήθηκε με τον πατέρα του στο σπίτι τους στα Άνω Πατήσια. Ο νεαρός του είπε τότε ότι θα πήγαινε στο συνεργείο για να φτιάξει μια μηχανή που είχε για να την πουλήσει κι έκτοτε δεν τον ξαναείδαν.

Λίγες μέρες πριν, άγνωστοι είχαν κλέψει το μηχανάκι του που είχε σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, ενώ είχε χάσει και το κινητό του τηλέφωνο και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Ο Λαέρτης συναντήθηκε με έναν φίλο του, με τον οποίο πήγαν για φαγητό και ήταν μαζί μέχρι τη 01:30 τα ξημερώματα. Ο φίλος του 36χρονου του πρότεινε να τον πάει στο σπίτι του στα Άνω Πατήσια, εκείνος όμως του είπε ότι θα επέστρεφε περπατώντας, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του.

Ο Λαέρτης έχει ύψος 1,75μ. και όταν χάθηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, αθλητικά μαύρα παπούτσια με ένα πορτοκαλί σήμα και μια φόρμα χρώματος γκρι.

Οι γονείς του προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη στον γιο τους κι εξαφανίστηκε έτσι ξαφνικά, ελπίζοντας ότι δεν του έχει συμβεί κάτι κακό.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ και όλα όσα είπε η μητέρα του σήμερα στην εκπομπή.