Μητέρα 11χρονης Ιωάννας: Παρά τα όσα είχε βιώσει από μικρή, ήταν δυνατό παιδάκι. Ίσως επειδή ήταν τόσο καλή, ο Θεός ήθελε να την πάρει…

Η σχέση με την κόρη της, η τραγωδία που δεν χωρά στο μυαλό της, οι οικογενειακές δυσκολίες και το παρελθόν που την τραυμάτισε.

Η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας, που βρήκε τραγικό θάνατο στα Χανιά, άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και  στον Στρατή Λημνιό και μίλησε για όλα.

Περιέγραψε  τις οικογενειακές δυσκολίες που αντιμετώπιζαν  το τελευταίο διάστημα, ενώ ακόμα μίλησε ανοιχτά για το παρελθόν που τραυμάτισε τόσο την ίδια, όσο και την κόρη της, ενώ αποκάλυψε πως  διόρισε τεχνικό σύμβουλο προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του θανάτου του παιδιού.

“Οι σχέσεις μας ήταν πάντα καλές. Προσπαθούσα πάντα να είμαι δίπλα της, να είμαι η φίλη της, να τη βοηθάω. Παρά τα όσα είχε βιώσει από μικρή, ήταν δυνατό παιδάκι. Ίσως επειδή ήταν τόσο καλή, ο Θεός ήθελε να την πάρει…

Ήθελε να κάνει μια δουλειά και να βγάζει πάρα πολλά χρήματα. Μου έλεγε ότι ο γάμος δεν είναι το καλύτερο στη ζωή γιατί μπορεί να έβρισκε κάποιον κακό και να πέρναγε ό,τι περνούσα και εγώ…Ήθελε να γίνει εισαγγελέας….Δεν το έκανε μόνη της. Μπορεί να έχει περάσει πολλά, αλλά ήταν δυνατό κορίτσι” τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video