search-button
cross-out

Μιχάλης Αεράκης: Πήρα τηλέφωνο τον Βασίλη Μπισμπίκη για να του συμπαρασταθώ, έτσι κάνουν οι φίλοι…

Όσα είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα
Μιχάλης  Αεράκης: Πήρα τηλέφωνο τον  Βασίλη Μπισμπίκη για να του συμπαρασταθώ, έτσι κάνουν οι φίλοι…

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας  ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης που οδηγώντας το αυτοκίνητό του ξημερώματα Σαββάτου, προκάλεσε μεγάλες καταστροφές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη Φιλοθέη και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον χώρο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε στις Αρχές 39 ώρες μετά το τροχαίο, ενώ λόγω λανθασμένης δηλωμένης διεύθυνσης κατοικίας, η Αστυνομία δεν  τον αναζητούσε στην περιοχή της Φιλοθέης, όπου ζει με την σύντροφο του Δέσποινα Βανδή αλλά στην παλιότερη διεύθυνση του στα Εξάρχεια.

Ο ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος τελικά αφού πήρε αναβολή για τις  8 Οκτωβρίου.

Ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης που διασκέδαζε μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο kρητικό γλέντι στη Μεταμόρφωση πριν το τροχαίο το μεσημέρι της Τρίτης μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα  για το συμβάν,   τη φιλία τους, αλλά και την επικοινωνία που είχε με τον ηθοποιό

Δείτε το video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr