Νίκος Θεοδωράκης γιός Μίκη: «Φοβερό ότι έχω τη φωνή της μητέρας μου σε αυτή την εξομολόγηση, μια συνέντευξη με το χαμόγελο και την καλοσύνη…»
Το βιβλίο μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι- Γ. Φάκου: «Ο Μίκης ζήτησε από το Νίκο να συνεχίσει το έργο του»
Ήταν τον περασμένο Μάρτιο που με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο “(Α)γνώστου Πατρός”, ο Νίκος Θεοδωράκης με την σύζυγό του Γωγώ Φάκου, είχαν βρεθεί στο πλατό της εκπομπής.
Πρόκειται για ένα βιβλίο για τη ζωή του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη Μικη Θεοδωράκη που υπογράφει η ηθοποιός συγγραφέας και σκηνοθέτης Γωγώ Φάκου και ρίχνει φως σε άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
Ένα μωρό αγνώστου πατρός έρχεται στον κόσμο από το παράνομο σμίξιμο μιας νέας κοπέλας και ενός θρύλου της μουσικής. Ο Νίκος μεγαλώνει με την αίσθηση πως όλοι κάτι του κρύβουν, αναλαμβάνει να διαδώσει το ανεκτίμητο συνθετικό έργο του πατέρα του χρησιμοποιώντας περήφανα το όνομά του και τώρα το βιβλίο αυτό μεταφέρεται και στο θέατρο, ιδέα που είχε πρωτοειπωθεί στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” τον περασμένο Μάρτιο.
«Ποτέ με τον Μίκη δεν θα συζητούσα για περιουσιακά ζητήματα»
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.
















