Ο Αντώνης Ρέμος για την “Κιβωτό του κόσμου”: Ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η δικαιοσύνη και μετά να σταυρώνουμε ανθρώπους που έχουν δώσει την ζωή τους το να προστατεύουν τα παιδιά.

Όσα λέει ο αγαπημένος τραγουδιτής στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Αποστολή στο Βόλο, έκανε η  εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και  ο Σπύρος Σιγούρος βρέθηκε στην πρόβα τζενεράλε για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της πόλης με τον Αντώνη Ρέμο να δίνει τον ρυθμό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων και για την “Κιβωτό του κόσμου”.

“Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην “Κιβωτό”. Φοβάμαι ότι ίσως υπάρχει μία υπερβολή σε όλο αυτό, ίσως προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις αλλά από τη στιγμή που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης και τι συμβαίνει ακριβώς. Ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η δικαιοσύνη και μετά να σταυρώνουμε ανθρώπους που έχουν δώσει την ζωή τους το να προστατεύουν τα παιδιά.

Πολλές φορές, επειδή είμαστε και οι επιλογές μας,  μπορεί κάποιες από τις επιλογές μας να μας εκθέσουν και να μας φέρουν σε προβλήματα. Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο αλλά έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέλαβα με τηλεμαραθώνιους να αγοράσουν την δομή στον Κολωνό. Δεν θέλω να το πιστέψω; Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν”.

Δείτε όσα είπε στο video