O Nίκος Νικολάου απαντά για πρώτη φορά στις φήμες ότι καταγγέλλεται για σεξουαλική παρενόχληση και ξεκαθαρίζει σχετικά με τη σειρά “Έξαψη”

Παραμένει στη σειρά;

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και στον Στρατή Λημνιό μίλησε ο  πασίγνωστος  ηθοποιός και τέως  Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής  του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, για το γεγονός ότι πέραν των δημοσιευμάτων που φέρεται να τον ‘’φωτογράφιζαν’’ ως δράστη παρενοχλήσεων προς συναδέλφους ηθοποιούς, την ίδια στιγμή η παρέμβαση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη θέλοντας να προλάβει τις εξελίξεις προς αναζήτηση στοιχείων, προκάλεσε την απάντηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Στενός φίλος του κ.  Νικολάου απάντησε στην έντονη φημολογία και διαψεύσε κάθε αιχμή προς το πρόσωπό του. Συμπληρώνοντας τις απόψεις ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολός Λύτρας, τόνισε ην σοβαρότητα της κατάστασης χωρίς να υπάρχουν στοιχεία εις βάρος του ηθοποιού.

Ο  Νίκος Νικολάου μιλώντας στην εκπομπή  αρνήθηκε ότι έχει κάποια εμπλοκή με θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης, τόνισε  ότι θα κινηθεί δικαστικά σε βάρος όποιου τολμήσει να σπιλώσει την τιμή και υπόληψη του και διέψευσε  ότι υπάρχει διακοπή της συνεργασίας του με το  MEGA.

Δείτε το σχετικό video