Πάτρα-Θανάσης Κατερινόπουλος:Είναι πολλές οι συμπτώσεις για να μιλάμε για αιφνίδιους θανάτους. Πρέπει να γραφτούν στο βιβλίο Γκίνες αυτοί οι γονείς

Στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" ο Θανάσης Κατερινόπουλος, Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας.

Συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι έρευνες αλλά και οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως και  που δίνουν άλλη διάσταση στο θρίλερ με τον θάνατο των 3 κοριτσιών από την Πάτρα.

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε για μια ακόμα φορά  ο κύριος  Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας.

“Από τη στιγμή που γίνεται αυτή η έρευνα πρέπει να φτάσει στο τέλος, όποιο και αν είναι το αιτιολογικό των θανάτων. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Θα πρέπει η ελληνική κοινωνία να πληροφορηθεί αν  είναι εγκληματική ενέργεια ή αν είναι αιφνίδιοι θανάτοι.

Έχω πει κατ’ επανάληψη ότι είναι πολλές οι συμπτώσεις για να μιλάμε για αιφνίδιους θανάτους. Πρέπει να γραφτούν στο βιβλίο Γκίνες αυτοί οι γονείς”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε