Πεθερά κατηγορουμένου για το ριφιφί στις “χρυσές” θυρίδες: Το κορίτσι μου δεν ξέρει τίποτα… Είναι αθώα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε…

«Το παιδί μου δεν ξέρει τίποτα. Η κόρη μου είναι αθώα, ο κόσμος είναι κακός»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην οικογένεια του 58χρονου επιχειρηματία, η είδηση της σύλληψης του καθώς φέρεται ως ο ΄”πρωταγωνιστής” της διάρρηξης των επίμαχων τραπεζικών θυρίδων, με περιουσία- μαμούθ εντός τους.

Η πεθερά και η κουνιάδα του κατηγορουμένου, σοκαρισμένες με τις εξελίξεις των ημερών, αποκαλύπτουν στην  εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και στην  Κατερίνα Σουλιώτη  πως πιστεύουν ακράδαντα στην αθωότητά του, επιμένοντας πως δεν ήξερε κανείς τους τίποτα και κυρίως η σύζυγός του.

“Το παιδί μου δεν ξέρει τίποτα. Είναι από τα καλύτερα παιδιά του κόσμου. Είναι ένα αθώο πλάσμα. Δεν ξέρω αν είναι αθώος. Εγώ ήμουν στο σπίτι, από την τηλεόραση έμαθα. Περνάμε ένα δράμα όλη η οικογένεια. Εγώ τον κόσμο τον έχω ζήσει από παιδάκι και έχω δει την κακία. Εδώ σταύρωσαν τον Χριστό και δεν θα σταυρώσουν έναν άνθρωπο που δεν ξέρουν αν το έκανε ή δεν το έκανε; Στην οικογένειά μας δεν έχω πάει ποτέ στην Αστυνομία. Έχω μάθει στα παιδιά μου να είναι καλά παιδιά”, τόνισε χαρακτηριστικά η πεθερά του 58χρονου προσωρινά προφυλακισμένου άνδρα και μητέρα της γνωστής αισθητικού.

Δείτε το video