“Πόλεμος” για την τεράστια περιουσία του Γιώργου Τράγκα-Οι τελευταίες επιθυμίες του δημοσιογράφου

Όσα λέει ο Πάρις Κουρτζίδης

Μάχη φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην  οικογένεια του Γιώργου Τράγκα  που είναι και οι κληρονόμοι του, για την τεράστια περιουσία του δημοσιογράφου.

Σε συνέντευξη που έδωσε  στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», και στον Σπύρο Σιγούρο,   ο Πάρις Κουρτζίδης, Πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»,  το οποίο ίδρυσε ο  Γιώργος Τράγκας μιλάει για όλα.

“Οι κληρονόμοι θα πρέπει να σεβαστούν την μνήμη του και να κάνουν μια δίκαιη μοιρασιά μεταξύ τους. Θα πρέπει να ξαναγίνουν οικογένεια…

Επιθυμούσε να συσταθεί ένα ίδρυμα στο όνομα του, με ένα μέρος της περιουσίας του να πάει σε αυτό με συγκεκριμένο σκοπό, να βοηθήσει οικογένειες που έχουν ανάγκη και άστεγους…

Μπήκαμε σε μια κουβέντα για το μέγεθος της περιουσίας του. Ζήτησε τη συμβουλή μου όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί αν έχει καλές σχέσεις με τους γιους του, ειδικά με τον έναν. Είχε καρατομήσει τη σύζυγό του από οικονομική διευθύντρια. Δεν καταφέραμε όμως, μέχρι τον Δεκέμβριο που πέθανε, αντικαταστάτη. Μου έδειχνε ότι δεν μπορεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε κανέναν. Ήμουν ο άνθρωπος που του είπε ότι δεν πρέπει να αποκληρώσει κανέναν του παιδί. Αγαπούσε πολύ το εγγόνι του, και ήθελε να περάσει αρκετά πράγματα στον μικρό Γιώργο”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε όλα όσα είπε