search-button
cross-out

Πύρρος Δήμας: Πούλησε την Ολυμπιακή του δάδα στο “Cash or Trash” και έδωσε τα λεφτά στα Παιδικά Χωριά SOS

Δείτε τι είπε στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"
Πύρρος Δήμας: Πούλησε την Ολυμπιακή του δάδα στο “Cash or Trash” και έδωσε τα λεφτά στα Παιδικά Χωριά SOS

Με τη φλόγα της φιλανθρωπίας να καίει ακόμα, ο Πύρρος Δήμας διέθεσε στην εκπομπή Cash Or Trash που προβάλλεται στο Star Channel την ολυμπιακή δάδα που κράτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Ο 4 φορές Ολυμπιονίκης στάθηκε απέναντι στους αγοραστές του αγαπημένου παιχνιδιού προκειμένου να στηρίξει τα παιδικά χωριά SOS.

Ήταν το πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν με τον κορυφαίο αθλητή όλων των εποχών να εξασφαλίζει στη δημοπρασία ένα ποσό παραπάνω απο 10.000 ευρώ το οποίο προσέφεραν η Ελομίδα Βισβίκη και ο Άλεξ Σταυρίδης.

Φυσικά το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος των παιδικών χωριών SOS Γιώργος Πρωτόπαπας.

Δείτε τι είπαν:

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr