Ραγίζει καρδιές η έκκληση της τετραπληγικής κυρίας Ροδούλας για ένα προσβάσιμο σπίτι ώστε να μπορεί να πηγαίνει στο μνήμα του μονάκριβου παιδιού της

Συγκινεί η αξιοπρεπέστατη κυρία Ροδούλα

Η κάμερα της εκπομπής “Aλήθειες με τη Ζήνα”  κατέγραψε τη συγκλονιστική ιστορία ζωής της κυρίας Ροδούλας. Μιας μητέρας που ένιωσε το πιο δυνατό χτύπημα της μοίρας, όταν έχασε τον περασμένο Σεπτέμβρη τον μοναχογιό της σε τροχαίο δυστύχημα, στην Πάρο.

Πέρα απο την απώλεια του γιου της, έχει να αντιμετωπίσει και τα κινητικά της προβλήματα, καθώς γεννήθηκε με τετραπληγία. Όπως θα την ακούσετε να λέει τώρα που έμεινε μόνη της, της είναι αδύνατο να βγει απο το σπίτι για να πάει στο μνήμα του γιου της, αφού ζει σε δύσβατη περιοχή, μακρυά απο το νεκροταφείο.

Με πίκρα και με δάκρυα στα μάτια, δίπλα από την φωτογραφία του αγαπημένου της Αργύρη και απο ένα καντηλάκι το οποίο καίει μέρα νύχτα για εκείνον, ζητάει βοήθεια. Αναζητά ένα ισόγειο σπίτι, προς ενοικίαση, στην περιοχή της Παροικιάς. Να μπορεί να βγει έξω από το σπίτι, να πάει στο κοιμητήριο και να βρεθεί κοντά στο παλικάρι της που έχασε πρόσφατα.

Δείτε το video