Σοκ στην Κρήτη από το μαχαίρωμα 36χρονης από τον αρραβωνιαστικό της: Ακουγόντουσαν φωνές από το απόγευμα. Η κοπέλα έτρεξε μαχαιρωμένη και ζήτησε βοήθεια στο διπλανό σπίτι

Όσα είπαν οιο γείτονες στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Σοκ στην  κοινωνία της Κρήτης  μετά το επεισόδιο άγριας ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, με δράστη έναν 36χρονο, που μαχαίρωσε την 36χρονη σύντροφο του 14 φορές. Η γυναίκα σώθηκε από τους γείτονες της και νοσηλεύεται, στην εντατική μονάδα του ΠΑΓΝΗ. Ο 36χρονος αφού την μαχαίρωσε έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό του και μαχαιρώθηκε δυο φορές στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Εύη Γιαρκιά η κατάσταση της υγείας της 30χρονης είναι σταθερή και σήμερα  ίσως και να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

“Είχε αιμοπνευμοθώρακα, τοποθετήθηκε σωλήνας παροχέτευσης θώρακoς και για λόγους περισσότερο προληπτικούς μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπου και νοσηλεύεται μέχρι τώρα. Είναι σταθερή, δεν έχει ανάγκη ούτε από μηχανική υποστήριξη, ούτε από ιδιαίτερη φαρμακευτική αγωγή”.

Για την υγεία του δράστη είπε:

“Έχει υποβληθεί σε ερευνητική λαπαροτομία, ευτυχώς δε φέρει σπουδαίες κακώσεις στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται σε δωμάτιο της χειρουργικής κλινικής”.

Δείτε το video