Σοκάρει η περιγραφή της 20χρονης κοπέλας που της επιτέθηκε ταξιτζής για να τη βιάσει: Με έβριζε χυδαία, ακουμπούσε το στήθος μου και…

Πως γλίτωσε τελευταία στιγμή

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην δημοσιογράφο Ρία Τσοχαντάρη μίλησε  η 20χρονη φοιτήτρια που κατήγγειλε έναν οδηγό ταξί για απόπειρα βιασμού.

Το νεαρό κορίτσι περιέγραψε με λεπτομέρειες την ανατριχιαστική επίθεση που έζησε αλλά και το πως κατάφερε να ξεφύγει από τον επίδοξο βιαστή της.

“Από την πρώτη στιγμή  που μπήκα στο ταξί άρχισε να μου κάνει κοπλιμέντα. Μου είπε ότι με είχε δει στην πλατεία Εξαρχείων κι επίτηδες με ακολούθησε γιατί του άρεσα. Με πίεζε να πάμε κάπου μαζί και να μη με πάει στο σπίτι μου κι εγώ με ευγενικό τρόπο αρνιόμουν και του έλεγα ότι πρέπει να επιστρέψω στο σπίτι… Γύρισε προς το μέρος μου, με έβριζε χυδαία, ακουμπούσε το στήθος μου και προσπαθούσε να με φιλήσει. Εγώ αντιστεκόμουν, του έλεγα να με αφήσει, αλλά εκείνος συνέχιζε…Ήταν ανοιχτόχρωμος, γύρω στα 40 – 45, στρογγυλοπρόσωπος και μιλούσε σπαστά ελληνικά. Τα έχω πει όλα στην αστυνομία, ελπίζω να τον πιάσουν”, τόνισε χαρακτηριστικά η κοπέλα.

Δείτε όσα είπε