Σπάει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι σε Μητροπολίτες- Το κίνητρο του, οι επιστολές μετάνοιας και η γνωριμία με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Από ποιον ζητά συγχώρεση;

Ο  καθαιρεθείς ιερέας  που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον μητροπολιτών και δικηγόρων μέσα στο συνοδικό δικαστήριο της Μονής Πετράκη έσπασε  τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή και μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και  στον Στέργιο Σαμαρτζή για την ημέρα που η πρωτοφανής πράξη του προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Από πού πήρε την ιδέα για να χρησιμοποιήσει το καυστικό υγρό και πως κατάφερε να το βάλει μέσα στη δικαστική αίθουσα;

Τι λέει για το κίνητρό του, αλλά και για τη γνωριμία του στη φυλακή με τον 33χρονο πιλότο που ομολόγησε τη δολοφονία της Κάρολαιν;

Από ποιον ζητά συγχώρεση;

Ο 37χρονος κατηγορούμενος αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι πήρε την ιδέα απο την επίθεση με βιτριόλι που έγινε λίγους μήνες πριν κατά της Ιωάννα Παλιοσπύρου, ενώ  τόνισε ότι έχει στείλει επιστολές μετάνοιας στις οποίες παρακαλεί να τον συγχωρέσουν “σαν τον άσωτο υιό”.

«Ζητώ συγγνώμη και φιλώ το χέρι τους. Δεν ήθελα να προκαλέσω σε κανέναν κακό. Έχω μετανιώσει για την πράξη», δηλώνει ο ιερέας. «Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω ή να βλάψω κανέναν» δηλώνει, τονίζοντας ότι αρχικά είχε πάρει το καυστικό υγρό για να κάνει κακό στον εαυτό του.

Δείτε το σχετικό video από την εκπομπή