Στα μαύρα η Κρήτη για την 22χρονη Πέννυ: Ο μόνος που ξέρει τι έγινε είναι η κοπέλα που οδηγούσε και αυτή τώρα τα έχει χαμένα…

Όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι Αρχάνες Ηρακλείου μετά από τον τραγικό θάνατο της 22χρονης πρωταθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης σε τροχαίο δυστύχημα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν η 22χρονη Πέννυ επέστρεφε με μια φίλη της από το σπίτι του συντρόφου της όπου επρόκειτο να αρραβωνιαστούν. Η 22χρονη ήταν συνοδηγός και σε μια στιγμή η φίλη και οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αυτό  χτύπησε σε κράσπεδο, ανετράπη και καρφώθηκε σε δέντρο.

Η οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά όμως η22χρονη Πέννυη μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου άφησε την τελευταία της πνοή σκορπώντας θλίψη σε όλους όσους την αγάπησαν.

Η 22χρονη ήταν αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης στον κολυμβητικό όμιλο Ηρακλείου και μάλιστα είχε καταφέρει να διακριθεί πολλές φορές. Ήταν ένα αγαπητό χαμογελαστό κορίτσι που ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο της. Συντετριμμένος ο αδελφός του αρραβωνιαστικού της μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στην Ευγενία Πουλοπούλου.

“O μόνος άνθρωπος που ξέρει τι έγινε είναι η κοπέλα που οδηγούσε το αμάξι και τα έχει χαμένα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπαν ο αδελφός και ο πατέρας του αρραβωνιαστικού της άτυχης κοπέλας.