Συγκινεί ο πατέρας της 40χρονης Όλγας που έπεσε θύμα αγρίου ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφο της: H κόρη μου είναι χάλια… Ζωντανή-νεκρή…

13 μήνες μετά τη σκληρή επίθεση θα καθίσει στο εδώλιο ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών

Ήταν ένα περιστατικό βίας που προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη για την απίστευτη αγριότητά του. Ο λόγος για τον  ξυλοδαρμό μιας 40χρονης γυναίκας από τον 46χρονο σύντροφό της.

Το περιστατικό συνέβη πριν από ένα χρόνο. Ο δράστης χτύπησε την άτυχη Όλγα η οποία είναι χωρισμένη και μητέρα ενός παιδιού. Τα χτυπήματα ήταν έντονα στο σώμα και το κεφάλι και αφού την άφησε αιμόφυρτη και αβοήθητη σε ημιλυπόθυμη κατάσταση εκείνος τράπηκε σε φυγή.4 ημέρες μετά εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε.

Τα τραύματα για την άτυχη Όλγα ήταν πολύ σοβαρά. Η 40χρονη έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή σήμερα ανεβαίνει καθημερινά ένα Γολγοθά. Δίπλα της φύλακες άγγελοι της οι γονείς της, ο κύριος Ευάγγελος και η κυρία Λίτσα αλλά και τα αδέλφια της.

Την Παρασκευή  για πρώτη φορά στο δικαστήριο  βρέθηκαν  πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που έκανε τόσο μεγάλο κακό στο παιδί τους.

Δείτε όσα είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”