Συγκινεί το “ευχαριστώ” του αδελφού της 41χρονης φαρμακοποιού: Ευχαριστώ τα παιδιά της ΕΜΑΚ και όσους βοήθησαν. Είμαστε πολύ τυχεροί που την βρήκαμε…

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά της ΕΜΑΚ, όλους όσους ήταν εκεί κάθε μέρα, που βοήθησαν όπως μπορούσε ο καθένας, γιατί κάναμε μια τεράστια προσπάθεια

Έξι μέρες μετά από την εξαφάνιση της  βρέθηκε χθες η σορός της 41χρονης φαρμακοποιού Ευδοκίας Πλακιά.

Η άτυχη κοπέλα αγνοείτο από το βράδυ της Παρασκευής όταν ο “Ιανός” έπληξε την  Θεσσαλία  και βρέθηκε χθες το μεσημέρι  από τα σκυλιά της αστυνομίας, στη γέφυρα Μαγουλίτσας στον δήμο Μουζακίου Καρδίτσας.

Σήμερα στις 16:30 η οικογένεια της, οι συγγενείς και οι φίλοι της θα αποχαιρετήσουν την Ευδοκία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ο αδερφός και ο ξάδελφος της 40χρονης  μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Στρατή Λημνιό και ευχαρίστησαν τους διασώστες για την τιτάνια προσπάθεια  τους προκειμένου να βρεθεί ο άνθρωπος τους.

“Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά της ΕΜΑΚ, όλους όσους ήταν εκεί κάθε μέρα, που βοήθησαν όπως μπορούσε ο καθένας, γιατί κάναμε μια τεράστια προσπάθεια. ‘Ολο ήταν απελπιστικό, προσπαθούσαμε όμως να είμαστε εκεί για να δείξουμε ότι μπορούμε και νιώθαμε ότι αυτές τις μέρες κάτι θα γινόταν”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Άρης Πλακιάς, αδελφός της άτυχης κοπέλας.

Δείτε το video