Συγκλονίζει η καταγγελία του Κύπριου ηθοποιού, Ανδρέα Φυλακτού: Διαμεσολαβητής προσπάθησε να με στείλει για κατ΄ ιδίαν πρόβα στον Λιγνάδη

Όσα αποκάλυψε ο νεαρός ηθοποιός

Αποκαλύψεις έκανε Κύπριος  ηθοποιός για τον Δημήτρη Λιγνάδη και για Έλληνες σκηνοθέτες, υπόπτους για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο νησί.

Ο Ανδρέας Φυλακτού μίλησε στον Σπύρο Σιγούρο για την μαρτυρία του στις δικαστικές και αστυνομικές αρχές Κύπρου που πιθανότατα θα οδηγήσουν σε αποκάλυψη κυκλώματος, το οποίο έκλεινε ερωτικά ραντεβού μεταξύ νεαρών και παραγόντων του καλλιτεχνικού χώρου.

” Έκανα καταγγελία για Ελλαδίτη σκηνοθέτη, ο οποίος προσπάθησε μέσα από τη διαδικασία της ακρόασης του γυμνού ρόλου, να με βάλει να βγάλω τα ρούχα μου, εγώ δεν δέχτηκα, έφυγα, όμως τώρα που αρχίζουν και βγαίνουν πράγματα στη δημοσιότητα, φάνηκε ότι αυτό που προσπάθησε να κάνει σε μένα  αυτός ο άνθρωπος το έκανε σε συναδέλφους με πολύ αρνητικές εξελίξεις…Ο “διαμεσολαβητής’ προσπάθησε να με στείλει για κατ’ ιδίαν πρόβες στον Δημήτρη Λιγνάδη. Εγώ αρνήθηκα και είχα επιπτώσεις. Επίσημες καταγγελίες έχουν γίνει.Έχουμε ακολουθήσει τη συμβουλή και με τη στήριξη των δικηγόρων μας αλλά και των σωματείων ηθοποιών εδώ στην Κύπρο τη σωστή διαδικασία, ούτως ώστε να γίνουν οι καταγγελίες, να γίνει κατάθεση στην αστυνομία, να φτάσει η υπόθεση στα χέρια της δικαιοσύνης και μετά να λάβει τα φώτα της δημοσιότητας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Κύπριο ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε στο video