Συγκλονίζει η μητέρα της 31χρονης με νοητική καθυστέρηση που έπεσε θύμα βιασμού από 66χρονο οικογενειακού τους φίλο: Να μου τον δώσουν εμένα να δει πως νιώθω. Θέλω να τιμωρηθεί…

Όσα αποκάλυψε στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη πήρε χθες 66χρονος δημοτικός υπάλληλος ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις εις βάρος 31χρονης με πρόβλημα νοητικής υστέρησης.

Ο 66χρονος συνελήφθη την Παρασκευή μετά από καταγγελία 31χρονης ΑμεΑ και της μητέρας της οι οποίες ισχυρίζονται ότι ο 66χρονος εκμεταλλευόμενος τη χρόνια φιλία με την μητέρα της παθούσας επεδίωκε και έμενε  αρκετές ώρες με την 31χρονη που πάσχει από νοητική υστέρηση και διαταραχή συμπεριφοράς και συναισθήματος και παρά την άρνηση της 31χρονης και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση της, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις κατ΄ εξακολούθηση.

Η 31χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και κατέθεσε όσα βίωσε στις αστυνομικές αρχές παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου.

Στα χέρια των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ παραδόθηκαν από την μητέρα της 31χρονης προς εξέταση τα ρούχα και τα εσώρουχα της 31χρονης καθώς και κλινοσκεπάσματα από το χώρο που η 31χρονη εκμυστηρεύθηκε στην μητέρα της ό,τι συνέβη την τελευταία φορά  πριν τη σύλληψη του 66χρονου.

Από τον 66χρονο έχει ληφθεί ήδη βιολογικό υλικό προς ταυτοποίηση των στοιχείων.

Η μητέρα της  κοπέλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στην Εύη Γιαρκιά.

“Την πρώτη φορά την βίασε σε ένα τροχόσπιτο”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε