Συγκλονίζει ο πατέρας που 37χρονου που έφυγε από κορωνοϊό ένα χρόνο μετά τον θάνατο της γυναίκας του: Ζούμε μια τραγωδία

Είμαστε δυνατοί για να μεγαλώσουμε το μωρό

.Έφυγε” χτυπημένος από κορωνοϊό ο 37χρονος που πριν έναν χρόνο έχασε την 29χρονη σύζυγό του, λίγα 24ωρα αφότου έφερε στη ζωή το μωράκι τους.

Ο πατέρας και η θεία του 37χρονου μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Ευγενία Πουλοπούλου για την κατάσταση της υγείας του πριν καταλήξει. Η θεία του, με την οποία επικοινώνησε πριν πεθάνει, ήταν εκείνη που τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του. Όπως είπε, της τηλεφώνησε λέγοντάς της ότι έχει δύσπνοια και δε μπορούσε να ανασάνει. «Πήγε στο νοσοκομείο. Δεν του έκαναν εξετάσεις και του είπαν να πάρει αντιπυρετικά. Ήταν σπίτι», υποστήριξε. Σύμφωνα, μάλιστα, με την ίδια, οι ιατροί τους είπαν ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς, ενώ υπογράμμισε ότι δεν είχε άλλο πρόβλημα υγείας.

«Είμαστε δυνατοί για να μεγαλώσουμε το μωρό. Χάσαμε τη γυναίκα του πρώτα και στον χρόνο πάνω χάσαμε και το παιδί μου. Ζούμε μια τραγωδία», είπε ο πατέρας του Γιάννη που έμεινε και αυτός πίσω για να προσέχει το εγγόνι του.

Δείτε όσα είπαν