Συγκλονίζει ο τρίτος μηνυτής εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη: Ξύπνησα γυμνός από την μέση και κάτω…Του έδωσα ένα χαστούκι και μου είπε…

Όλα όσα περιγράφει ο τρίτος άνδρας που καταγγέλει για βιασμό τον ηθοποιό και σκηνοθέτη

Στις Αλήθειες με τη Ζήνα  μίλησε και ο τρίτος άνθρωπος που μήνυσε τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό, ο οποίος δεν ανήκει στον χώρο του θεάματος, αλλά είναι ένας άνθρωπος με προβλήματα εξαρτήσεων που είχε γνωριστεί με τον ηθοποιόσκηνοθέτη στο Μεταξουργείο.

Όπως είπε,  ο Δημήτρης Λιγνάδης τον κάλεσε στο σπίτι του, όπου τον βίασε και μετά ο ίδιος δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα, πιθανόν γιατί κάτι του έριξε ο ηθοποιός στο ποτό του.

Σύμφωνα με τον Πέτρο  Κουσουλό μάλιστα, ο ίδιος στη μήνυσή του φέρεται να υποστηρίζει πως ο Δημήτρης Λιγνάδης του έδειξε στο laptop του υλικό πορνογραφίας, που έδειχνε μικρά παιδιά να κακοποιούνται από μεσήλικα, όπως επίσης και σεξουαλικά βοηθήματα, τα οποία βρέθηκαν στο διαμέρισμα κατά την έρευνα της αστυνομίας.

“Ξύπνησα στην κρεβατοκάμαρα του γυμνός από τη μέση και κάτω και λερωμένος… κάτι πρέπει να μου ‘ριξε στο ποτό. Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε ήταν κύριος. Απλώς μιλήσαμε….Μετά ήπια το ποτό και θυμάμαι ότι ξύπνησα στην κρεβατοκάμαρα γυμνός από κάτω.’Πως ξύπνησα έτσι;’ του λέω….’Έλα’,   μου λέει τώρα ‘δεν καταλαβαίνεις”, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή, ο άνδρας με τα αρχικά Δ.Μ.

Δείτε όσα είπε