Συγκλονίζουν τα μηνύματα του 23χρονου που καταγγέλει πως βιάστηκε από τον Λιγνάδη στα 15 του: Τους τελευταίους μήνες δεν την παλεύω με την ζωή μου…

Η άρση απορρήτου επικοινωνιών και η έρευνα στις ηλεκτρονικές επαφές αναμένεται να ρίξει φως στις συνομιλίες του σκηνοθέτη

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε την  Τετάρτη στις  “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ”, Πέτρος Κουσουλός    κατέθεσε στις  Κυπριακές αρχές 23χρονος που ισχυρίζεται πως υπέστη και εκείνος  σεξουαλική κακοποίηση  από τον Δημήτρη Λιγνάδη, όταν ήταν 15 ετών.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Πέτρος ο 23χρονος σήμερα άνδρας Κουσουλός υποφέρει από βαρύτατα ψυχολογικά τραύματα και κρίσεις πανικού.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο  Πέτρος Κουσουλός  αποκάλυψε  στην εκπομπή το συγκλονιστικό μήνυμα που του έστειλε ο 23χρονος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε στις αστυνομικές αρχές της Κύπρου και κατέθεσε όλα όσα έζησε από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, όπου μίλησε και ο  δικηγόρος κάποιων εκ  των μηνυτών του Δημήτρη  Λιγνάδη στην Ελλάδα, Γιάννης Βλάχος.