Σύζυγος γιατρού-Χαλάνδρι: Ήταν από το πρωί κάτω από το σπίτι… Προσπαθούσαμε με τον σύζυγο μου να γυρίσει το παιδί με ασφάλεια

Η σύζυγος του 68χρονου γιατρού δίνει αποκαλυπτικά στοιχεία για την 49χρονη και μιλά για τις απειλές και τις επιθέσεις που δεχόταν.

Καρτέρι θανάτου σε  68χρονο γιατρό έστησε  49χρονη πρώην σύντροφός του έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι και τον  πυροβόλησε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου μπροστά στα μάτια της κόρης τους με τον οφθαλμίατρο να δίνει  από χθες μάχη για τη ζωή του.

Η δικαστική κόντρα και τα άγρια επεισόδια για την 12χρονη κόρη τους.

Τι κρύβεται πίσω από την δραματική ιστορία. Τα μηνύματα μίσους και οι οργισμένες αναρτήσεις της 49χρονης εικαστικού.

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και στον Γιώργο Σόμπολο  μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής, σοκαρισμένη η Αγγλίδα σύζυγος του γιατρού.

“Ήταν από το πρωί κάτω από το σπίτι. Την είχα δει και προσπαθούσαμε με τον σύζυγό μου να γυρίσει με ασφάλεια το παιδί στο σπίτι… Συνέχεια μας ενοχλούσε, χρόνια. Είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού πριν λίγα χρόνια…Έχουμε κάνει τόσα δικαστήρια με αυτή τη γυναίκα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν ελεύθερη. Τη φοβόμασταν και εμείς και το παιδί, είχαμε ενημερώσει την αστυνομία, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι…”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε