Τετάρτη η δίκη της κατηγορούμενης μητέρας της Πάτρας για τη Τζωρτζίνα. Αύριο απολογείται και για Μαλένα και Ίριδα

Όλο το ρεπορτάζ για την υπόθεση της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα

Η κατηγορούμενη από την Πάτρα βρέθηκε απέναντι από τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ένα χρόνο μετά τον θάνατο της  μικρής Τζωρτζίνας.

Λίγα λεπτά πριν τις 8:30 το πρωί της Δευτέρας, η κατηγορούμενη έφτασε στα δικαστήρια . Η ίδια εμφανίστηκε φανερά αδυνατισμένη, φορώντας μαύρο μακρύ φόρεμα με χρυσά  κουμπιά, μπότες και παλτό και  βαμμένα μαλλιά.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε  στο εδώλιο από πάνοπλους αστυνομικούς της ειδικής ομάδας μεταγωγών. Η 34χρονη μόλις μπήκε στη δικαστική αίθουσα έριξε ένα έντονο βλέμμα στον εν διαστάσει σύζυγο της, Μάνο Δασκαλάκη,  ο οποίος είχε μπει στο δικαστήριο νωρίτερα και καθόταν στην πρώτη σειρά των θέσεων του ακροατηρίου και ο οποίος δεν κοίταξε καθόλου προς το μέρος της κατηγορουμένης.  Ήταν η πρώτη φορά μετά τη σύλληψη της που βρισκόταν στον ίδιο χώρο και να τους χωρίζουν μόλις λίγα μέτρα. Από νωρίς στη δικαστική αίθουσα βρίσκονταν και οι συγγενείς της η μητέρα, η αδελφή  ο πατριός της και ο θείος με τους οποίους συνομιλούσε συνεχώς η κατηγορούμενη σε κάθε διακοπή της διαδικασίας.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και όσα κατέγραψε η κάμερα με τη δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή: