Θεσσαλονίκης: Γονείς πλήρωσαν 7.000 ευρώ για ζημιές που έκαναν τα παιδια τους σε δύο σχολεία
Καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και ταυτοποιήθηκαν απο την αστυνομία
Το ποσό των 7.000 ευρώ κλήθηκαν να πληρώσουν γονείς εννέα ανηλίκων στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, μετά από βανδαλισμούς -σε δύο νηπιαγωγεία- στους οποίους φέρεται να προέβησαν οι μαθητές Γυμνασίου κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού.
Οι ανήλικοι μαθητές καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και η ταυτοποίησή τους έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θέρμης. Όπως έκανε γνωστό ο ομώνυμος Δήμος, οι περισσότερες ζημιές, ύψους 4.400 ευρώ, προκλήθηκαν το καλοκαίρι του 2025 στο 7ο νηπιαγωγείο Θέρμης.
Οι δράστες ήταν τέσσερις, όλοι τους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ήταν και οι πέντε οι οποίοι προκάλεσαν ζημιές, ύψους 2.500 ευρώ, στο νηπιαγωγείο Σουρωτής, το φθινόπωρο του 2025, οι οποίοι επίσης εντοπίστηκαν από τις κάμερες.
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.
















