Τι απαντά ο δήμαρχος Πόρου για την παρέα των νεαρών που πετούσε βαρελότα σε 85χρονη-«Στο πλαίσιο του Πάσχα ήθελαν να της κάνουν μια πλάκα και της πέταξαν την κροτίδα – Δεν υπάρχουν συμμορίες»
Δείτε όλη τη συνέντευξη στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"
Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στον Πόρο, όπου μία ομάδα νέων, πέταξε βαρελότα στα πόδια μίας 85χρονης, την ώρα που εκείνη περνούσε από παιδική χαρά.
Το εξοργιστικό συμβάν έγινε γνωστό, έπειτα από ανάρτηση που έκανε ο γιος της 85χρονης στο Facebook, στην οποία, μεταξύ άλλων καταγγέλλει: «Αθώα παιδιά που πέρυσι τράβηξαν το λάστιχο την ώρα που η μητέρα μου πότιζε τα λουλούδια της με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και από τότε να έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα».
Ο Δήμαρχος Πόρου Γ.Κουτούζης αναφέρθηκε στο περιστατικό και μίλησε στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” λέγοντας πως “Στο πλαίσιο του Πάσχα ήθελαν να της κάνουν μία πλάκα”, “Δεν υπάρχουν συμμορίες στο νησί μας”. Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.