Τι λέει στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο πατέρας του 18χρονου που μαχαιρώθηκε στην Ακρόπολη: “Ο γιος μου είχε 50% πιθανότητες να ζήσει”

Συντετριμμένη και η γιαγιά του 18χρονου. Τι είπε στην εκπομπή

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 18χρονος που χθες το βράδυ λίγο μετά τις 11.00 μαχαιρώθηκε με πρωτοφανή αγριότητα από έναν 17χρονο στην καρδιά της Αθήνας και στην πλέον τουριστική περιοχή της Ακρόπολης.

Ο 18χρονος Δημήτρης που σύμφωνα με τους γονείς του είχε βγει βόλτα με 5 ακόμη φίλους του δέχτηκε άγρια επίθεση από συνομήλικό του που συνοδευόταν από έναν ακόμη νεαρό οι οποίοι επιχείρησαν να τον ληστέψουν.

Ο 18χρονος αντιστάθηκε σφοδρά, με αποτέλεσμα οι δράστες να τον μαχαιρώσουν στην κοιλιακή χώρα και να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγο μετά την επίθεση οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη εντόπισαν το τσαντάκι που έφερε το θύμα, σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον δεύτερο δράστη.

Σύμφωνα με τον κ. Φώτη, πατέρα του Δημήτρη οι γιατροί που τον χειρουργησαν τους έδωσαν 50-50 πιθανότητες το μοναχοπαίδι τους να κατορθώσει να κρατηθεί στη ζωή

Συγκινημένη και η γιαγιά του 18χρονου μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και την δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη. Δείτε το ρεπορταζ: