Τι ζητάει ο 32χρονος συζυγοκτόνος μέσα από τη φυλακή: Θα ήθελα για το καλό της μικρής να μην…

Αποκλειστικά στην εκπομπή μας και τη Ρία Τσοχαντάρη, οι δηλώσεις του 33χρονου καθ'ομολογίαν συζυγοκτόνου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται προσωρινά για την απόφαση της προσωρινής επιμέλειας της Λυδίας, για το οικόπεδο που είχε αποκτήσει μαζί με την αδικοχαμένη Καρολάϊν. Ο ίδιος μάλιστα απαντά και για την επαφή που φημολογείται πως είχε με τον 53χρονο επιχειρηματία ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε. Στις Αλήθειες με τη Ζήνα, αποκαλυπτικές δηλώσεις μέσω του δικηγόρου του κατηγορουμένου.

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και στη Ρία Τσοχαντάρη, έκανε  δηλώσεις  ο 32χρονος καθ’ομολογίαν συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται προσωρινά.

Ο πιλότος που δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγο του αλλά και το σκυλί τους, μίλησε για την απόφαση της προσωρινής επιμέλειας της κόρης τους  Λυδίας, αλλά και  για το οικόπεδο που είχε αποκτήσει μαζί με την αδικοχαμένη Καρολάϊν.

Ο συζυγοκτόνος επίσης απαντά  και για την επαφή που φημολογείται πως είχε με τον 53χρονο επιχειρηματία ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε.

Δείτε όσα λέει