Το σπαρακτικό μήνυμα του αδελφού της 27χρονης Αναστάζια: Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα μου…

Δείτε όσα έγραψε

Τραγικός ήταν ο επίλογος στις έρευνες για την 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής.

Η σορός της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκε κάτω από ένα δέντρο σε υγροβιότοποτ στην περιοχή Αλυκές. Ήταν τυλιγμένη σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών με σεντόνια ενώ από τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κρατείται για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση, είναι ο τελευταίος άνθρωπος που εθεάθη μαζί της σε ένα μινι μάρκετ το βράδυ της εξαφάνισής της. Ο ίδιος φέρεται να είχε παραδεχτεί πως η 27χρονη είχε έρθει στο σπίτι του, συνευρέθηκαν ερωτικά και μετά εκείνος την άφησε σε ένα μέρος, το οποίο όμως ποτέ δεν έδωσε το στίγμα του κινητού της. Στο σπίτι του 32χρονου είχαν εντοπιστεί τρίχες της Αναστάζια ενώ ο ίδιος έχει γρατζουνιές στα χέρια και το λαιμό.

Λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή της σε βίντεο ντοκουμέντο η Αναστάζια είχε βρεθεί σε ψητοπωλείο ενώ την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής της ο σύντροφός της φαίνεται να την ψάχνει ρωτώντας στο ψητοπωλείο αν την είδαν.

Το κινητό της κοπέλας είχε βρεθεί χωρίς καρτα σιμ σε ένα εγκαταλελειμένο σπίτι μόλις 500 μέτρα από το σπίτι του υπόπτου και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία της 27χρονης.

Συντετριμένος ο αδελφός της Αναστάζια την αποχαιρέτησε με ένα σπαρακτικό μήνυμα, στα social media, όπου έγραψε:

“Δυσκολεύομαι να το γράψω… Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα μου! Να είσαι ευλογημένη στο εξής και να είσαι σίγουρη ότι θα αποδοθεί Δικαιοσύνη! Αναπαύσου εν ειρήνη”.

Δείτε το σχετικό video από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”