Τo Χριστουγεννιάτικο bazaar του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ” άνοιξε και σας περιμένει με δώρα που φτιάχτηκαν με αγάπη και χαρίζουν μια αγκαλιά στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειες τους!
Δώρα φτιαγμένα με αγάπη που μοιράζουν αγάπη!
Το χριστουγεννιάτικο bAzaar του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο άνοιξε και φέτος τις πύλες του στο ξενοδοχείο «Semiramis» στην Κηφισιά και σας περιμένει να ανοίξετε την αγκαλιά σας και να στηρίξετε τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.
Μπορούν να βρουν πάρα πολύ ωραία δώρα. Εγώ συμβουλεύω τους φίλους μας να κάνουν μια όμορφη λίστα και να έρθουν από το παζάρι μας. Έχει δώρα από 3 ευρώ, 2 ευρώ και πιο ακριβά. Θα βρουν τα δώρα τους για τους αγαπημένους τους ανθρώπους…. Πέρα από το παζάρι, που είναι για μας ένα πολύ σπουδαίο έσοδο, το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε σε επαφή με κόσμο, τον οποίο μας αγαπάει και τον αγαπάμε, που έρχονται από την επαρχία για να αγοράσουν κάτι. Έρχονται γονείς αποθεραπευμένων παιδιών, τα ίδια τα αποθεραπευμένα παιδιά που έρχονται στο ετήσιο σημείο της συνάντησής μας. Αυτό μας δίνει κουράγιο και εφόδιο για να κάνουμε συνεχώς πράγματα. Αυτή η ψυχή του «ΕΛΠΙΔΑ» μας δίνει τη δύναμη και τη χαρά να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας και να κάνουμε όμορφα πράγματα. Είμαστε πολύ ευλογημένος σύλλογος, γιατί η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει αγκαλιάσει όλο αυτό το έργο και συνεχίζει να το αγκαλιάζει. Τα παιδιά αυτά δε θα είναι ποτέ μόνα τους”, », τόνισε μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Γενική Γραμματέας του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ», Τζωρτζίνα Έλληνα.
Στο bazaar θα βρείτε το γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ για το 2026, με χαραγμένες στην επιφάνειά του τις λέξεις ΑΓΑΠΗ, ΦΩΣ και ΕΛΠΙΔΑ, το φετινό γούρι του Σωματείου, συμβολίζει τις αξίες που μας καθοδηγούν κάθε νέα χρονιά.
Κομψό και διαχρονικό, είναι κάτι περισσότερο από ένα κόσμημα, καθώς μας εμπνέει να βλέπουμε το φως σε κάθε στιγμή και να κρατάμε ζωντανή την πίστη και την αισιοδοξία μας.
Το γούρι είναι σχεδιασμένο από την καταξιωμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων, επικεφαλής της Επιτροπής ELPIDA Youth, κυρία Μαριάννα Λαιμού και κατασκευασμένο από τo γνωστό κοσμηματοπωλείο «SERKOS», ενώ όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών του Σωματείου.
Δείτε το video από την εκπομπή του Star
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.



















