search-button
cross-out

Τραγωδία στα Τρίκαλα-Πατέρας 42χρονης Βασιλικής: Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί… Τι να ψάξω; Έχασα το παιδί μου…

Όσα είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα
Τραγωδία στα Τρίκαλα-Πατέρας  42χρονης Βασιλικής: Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί… Τι να ψάξω; Έχασα το παιδί μου…

Tραγωδία στα Τρίκαλα όπου  τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/ 01 όταν έκρηξη σκόρπισε τον θάνατο σε 5 άτομα στην μπισκοτοβιομηχανία “Βιολάντα”.

Τραγική ειρωνεία είναι πως λίγες ώρες πριν   οι εργαζόμενοι του εργοστασίου  σε κλίμα χαράς έκοψαν  την  πρωτοχρονιάτικη  πίτα τους.

Οι 5 γυναίκες η   Έλενα Κατσαρού, η Βασιλική Σκαμπαρδώνη, η Βούλα Μπουκοβαλα, η Αναστασία Νάσιου  και η Αγάπη Μπουνόβα που έχασαν τη ζωή τους εργάζονταν και στήριζαν τις οικογένειες τους ενώ όλες ήταν μητέρες.

Συντετριμμένος το μεσημέρι της Τρίτης  μίλησε   στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο πατέρας της 42χρονης Βασιλικής.

Δείτε το video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr