Tραγωδία στην Άρτα-Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας: Συγκλονίζει η αντίδραση του και η φράση που είπε στο άκουσμα της απόφασης

Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Στον ανακριτή βρέθηκε σήμερα  ο 37χρονος πατέρας που κουβαλά στις πλάτες του την ασύλληπτη τραγωδία της Αρτας και έδωσε εξηγήσεις  για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε επί ώρες το 5,5 μηνών κοριτσάκι του μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από ασφυξία.

Μετά την απολογία του ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος με  τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ σε απευθείας σύνδεση με το Δικαστικό Μέγαρο Άρτας  ο δικηγόρος του Δημήτρης Λαμπράκης μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στην Εύη Γιαρκιά.

“Δεν θα ήθελε ποτέ κανένας να σκοτώσει το παιδί του. Σταμάτησε να πάρει έναν καφέ με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του, η λογική του», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος, θα ήθελα να μην ζω εγώ και να ζει το παιδί» είπε ο πατέρας στον δικηγόρο του μόλις άκουσε την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος.

Δείτε το video