Τραγωδία στην Άρτα: Ο 37χρονος ήταν ένας υποδειγματικός πατέρας. Λάτρευε το παιδί του, ενδιαφερόταν πάρα πολύ γι’ αυτό και…

Όσα είπς στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Άρτα από τον ξαφνικό θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους που το ξέχασε ο πατέρας του στο καθισματάκι του αυτοκινήτου.

Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οικογενειακοί φίλοι του ζευγαριού δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό περιστατικό ωστόσο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ζευγάρι.

Το Σάββατο στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Περδικορράχης Άρτας θα γίνει η κηδεία και η βάφτιση  του βρέφους, στο οποίο  θα δοθεί το όνομα Λυδία Ελένη

Εντωμεταξύ στον ανακριτή βρέθηκε σήμερα  ο 37χρονος πατέρας που κουβαλά στις πλάτες του την ασύλληπτη τραγωδία της Αρτας και αφού  μετά την απολογία του  αφέθηκε ελεύθερος με  τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Στην εκπομπή “Αλήθεις με τη Ζήνα” και στην Εύη Γιαρκιά μετά την απόφαση μίλησε σε ζωντανή σύνδεση η κυρία Ελένη,  υποψήφια νονά του μωρού.

“Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που μας συνέβη γιατί εμείς ως υπηρεσία είμαστε πολύ αγαπημένοι και θεωρούμε πως ό,τι γίνεται ακουμπάει τις ψυχές όλων μας. Θα μιλήσουμε για έναν αγαπημένο μου συνάδελφο που εκτιμώ και αγαπώ ιδιαίτερα, που του έλαχε να πάθει αυτό το τραγικό συμβάν. Με τα παιδιά είμαστε συνάδελφοι. Είναι τυπικοί, συνεπείς, δύο πάρα πολύ καλά παιδιά. Αγαπούσαν πολύ αυτό το παιδί. Μας έδειχναν καθημερινά βίντεο και φωτογραφίες του μωρού και βλέπαμε την εξέλιξή του,

Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που συνέβη, θέλω να πω όμως πως ο 37χρονος ήταν ένας υποδειγματικός πατέρας. Δεν έχω ξαναδεί στα 50 μου χρόνια τόσο αφοσιωμένο μπαμπά. Λάτρευε το παιδί του, ενδιαφερόταν πάρα πολύ γι’ αυτό και ζούσε μόνιμα με την αγωνία της εξέλιξης και της υγείας του. Το φρόντιζε σαν να ήταν μία καλή και πολύ στοργική μαμά”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε