Τραγωδία στον Εύοσμο: 15χρονος σκότωσε κατά λάθος με καραμπίνα τον παιδικό του φίλο-“Έμεναν απέναντι και είχαν μεγαλώσει μαζί”

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας. 15χρονος σκότωσε με καραμπίνα τον αδελφικό του φίλο.

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης όταν ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του από πυροβολισμό που φέρεται να τον προκάλεσε ένας συνομίληκος φίλος του.

Ο άτυχος 15χρονος βρισκόταν στο σπίτι του φίλου του. Τότε σύμφωνα με το ρεπορταζ εκείνος του πρότεινε να του δείξει τα όπλα του πατέρα του. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 15χρονου φίλου του.

H κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και ο  Στρατής Λημνιός μίλησαν με γείτονες αλλά και φίλους των δύο παιδιών οι οποίοι ήταν κολλητοί φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια.

Ο 15χρονος συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε στις αρχές πως ο φίλος του έπεσε αναίσθητος επειδή χτύπησε το κεφάλι του. Όμως λίγη ώρα αργότερα παραδέχθηκε πως τον πυροβόλησε κατά λάθος. Πατέρας και γιος μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους ενώ η εισαγγελέας ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης να γίνει περαιτέρω έρευνα για να διακριβωθούν οι συνθήκες της ανθρωποκτονίας.

Δείτε το video από την εκπομπή