Τρίτος μηνυτής εναντίον Λιγνάδη: Τι ισχυρίζεται για το αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί και όλη η αλήθεια για όσα έχει εκμυστηρευτεί

Ποια είναι η δική του βαθιά αλήθεια και με ποιους θέλησε να την ν μοιραστεί;

Η είδηση πως μια   τρίτη μήνυση που κατατέθηκε εις  βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη  για βιασμό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του συνηγόρου υπεράσπισης του ηθοποιού-σκηνοθέτη, Αλέξη Κούγια, ο οποίος με ανακοίνωση του αναφέρεται σε ενημέρωση που είχε από έναν πολύ σοβαρό δημοσιογράφο για έναν  νέο φιλόδοξο δημοσιογράφο  ο οποίος στρατολογεί τα φερόμενα ως θύματα και ακολούθως τα διοχετεύει σε έναν άντρα και μια γυναίκα δικηγόρο.

Η  δημοσιογράφος  της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα,  Ρία Τσοχαντάρη , αποκάλυψε το μεσημέρι της Παρασκευής πως στις 25 Φεβρουαρίου ο τρίτος μηνυτής του Λιγνάδη επικοινώνησε μαζί της  και της είχε ανέφερε λεπτομερώς τι υπέστη από τον ηθοποιό-σκηνοθέτη.

Της είπε μάλιστα πως είχε ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο, ενώ σε επόμενο τηλεφώνημα του αποκάλυψε  πως κατέθεσε μήνυση την 1η Μαρτίου.

Η   Ζήνα Κουτσελίνη με τη σειρά της αποκάλυψε μάλιστα  και εκείνη μίλησε μαζί του χθες, ενώ έχει παραχωρήσει συνέντευξη  στην εκπομπή, η οποία δεν έχει προβληθεί  και η  παρουσιάστρια εξήγησε γιατί.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή