Βιασμός ανήλικης μαθήτριας από πασίγνωστο ποδοσφαιριστή: Τι είπε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέας Μπέος

Αύριο η απολογία του 33χρονου

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση πως ένας πασίγνωστος τερματοφύλακας ομάδας της σούπερ λιγκ, κατηγορείται για βιασμό ανήλικης μαθήτριας.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ ο 33χρονος βρέθηκε σε γνωστό μπαρ στην περιοχή του Κολωνακίου μαζί με έναν συμπαίκτη του. Στο ίδιο μαγαζί υπήρχαν και μαθητές σχολείου από το Βέλγιο που έκαναν διακοπές στην Ελλάδα.

Ο τερματοφύλακας φέρεται φλέρταρε τη μαθήτρια σε πριβέ χώρο του μαγαζιού και όπως η ίδια καταγγέλλει όταν εκείνη ζαλίστηκε μετά από την κατανάλωση αλκοολ, εκείνος φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

Στον τερματοφύλακα ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό- προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”:

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ ΣΤΙΣ “ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ”Ο συλληφθείς που αυτή τη στιγμή κρατείται, αρνείται τις κατηγορίες και αναμένεται να απολογηθεί την Μεγάλη Πέμπτη.

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλου Αχιλλέας Μπέος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” αναφερόμενος στο γεγονός ενώ δήλωσε πως ο ποδοσφαιριστής δεν αποτελεί πια μέλος της ομάδας.

Δείτε τα αποσπάσματα: