Χορηγείται σύνταξη στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβαζ για εργατικό ατύχημα και όχι για εγκληματική ενέργεια: “Ο Γιώργος σκοτώθηκε ως δημοσιογράφος…” λέει η σύζυγος του

Στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Ένσταση έκανε η  σύζυγος  του Γιώργου Καραϊβάζ,  Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ  στην απόφαση του ΕΦΚΑ που χορηγεί σύνταξη στην οικογένειά της με την αιτιολογία του εργατικού ατυχήματος και όχι εγκληματικής ενέργειας.

Η ίδια μίλησε γι’ αυτό στην εκπομπή  «Αλήθειες με τη Ζήνα».

“Από τον ΕΦΚΑ η κα Φλώρου προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε και αυτό το γραφειοκρατικό κομμάτι, το οποίο μπορούσε να επιλύσει, έκανε. Πέραν τούτου, όμως, σήμερα οφείλει το ελληνικό κράτος να κατατάξει το έγκλημα του εκεί όπου ανήκει….
Ο Γιώργος σκοτώθηκε ως δημοσιογράφος, και στο πνεύμα της ελευθεροτυπίας και της απονομής δικαιοσύνης το κράτος πρέπει να πάρει θέση σε όλα αυτά. Στο διαδικαστικό κομμάτι έχουν βρει τους φερόμενους ως δράστες, ωστόσο η ηθική δικαίωση τόσο στο παιδί του όσο και σε μένα, στους οικείους, τη μαμά, την αδερφή του είναι να μπει το θέμα στη βάση. Ο Γιώργος σκοτώθηκε ως δημοσιογράφος και με τον μόνο τρόπο που θα μπει θα είναι με απονομή και με κατάταξη του εγκλήματος αυτού σε αυτό το πλαίσιο…”

Δείτε το video