Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις

Όλο το ρεπορτάζ

Μπαράζ εξελίξεων στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Συνολικά από την ημέρα που η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, 18 άτομα εκ των οποίων και η 37χρονη μητέρα της 12χρονης, διερευνώνται από τις Αρχές. Ανάμεσά τους οι :

Ηλίας Μίχος, 53 ετών,

Ιωάννης Σοφιαννίδης, 42 ετών

Ευθύμης Κλωθάκης, 34 ετών

Αναστάσιος Λαζαρίδης, 33 ετών

Νικόλαος Κοντάρης, 36 ετών

Αλέξανδρος Μοσχολιός55ετών πρώην προπονητής

Ιωάννης Δαμιανίδης, 35χρονος εισοδηματίας και

Ανδρέας Μακραδήμας, 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων

Tα στοιχεία των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής εντολής και βρίσκονται προφυλακισμένοι μαζί με έναν 39χρονο πρώην υπάλληλο σε εταιρεία φύλαξης.

Στη λίστα των εμπλεκομένων είναι ακόμη ένας 60χρονος συνταξιούχος και ένας 39χρονος άνδρας, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι για την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.

Ακολούθησε η σύλληψη του 57χρονου επονομαζόμενου Μιχάλη, του φερόμενου ως συνεργού του Ηλία Μίχου ενω προχθές οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ακόμη 5 ανδρών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η 12χρονη στην πέμπτη κατάθεσή της φέρεται να έχει υποδείξει στις Αρχές, εκτός από τα 5 πρόσωπα που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης, ακόμη 8 άνδρες που σύμφωνα με την ίδια δεν ήρθαν σε επαφή μαζί της μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών αλλά έπειτα από υπόδειξη του Ηλία Μίχου.

Δείτε το video