Ζήνα Κουτσελίνη: Βάφτισε το κοριτσάκι του Σπύρου Σιγούρου και της Μαίρης Αρώνη σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα!

Και το όνομα αυτής Δέσποινα Ελένη

Ο  δημοσιογράφος  Σπύρος Σιγούρος και η σύζυγός του, επίσης  δημοσιογράφος,  Μαίρη Αρώνη,  βάπτισαν την μονάκριβη κόρη τους με νονά τη Ζήνα Κουτσελίνη.
Το όνομα της νεοφώτιστης είναι Δέσποινα Ελένη  αν και όπως είπε και ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς, θα την φωνάζουν Δελένια. Η  βάπτιση αλλά και το party που ακολούθησε  έγιναν στο Κτήμα 28 στις Αφίδνες, ενώ ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους βρέθηκαν  ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, ο Σπύρος Δημητρίου, η Χρύσπα η Φωτεινή Πετρογιάννη, όλοι σχεδόν  οι συνεργάτες της εκπομπής “Πρωινό”   αλλά και αυτοί  της “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση με ένα μακρύ  ροζ   κρουαζέ  φόρεμα, ενώ νεραιδένια ήταν και η εμφάνιση της μονάκριβης κορούλας της, Έμμας, ενώ σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του είδαμε και τον γοητευτικό σύζυγο της Ζήνας, Αντώνη Παπασταθόπουλο.

Τα βλέμματα εκτός από την πανέμορφη νεοφώτιστη έκλεψε ο παραμυθένιος στολισμός  από τον art director Νίκου Κωνσταντή σε λευκές, ροζ,  και  χρυσές αποχρώσεις.

Δείτε το video