Και στο σεξ ο παλιός είναι αλλιώς…

Παίζει η ηλικία ρόλο στο σεξ; Αν και μια γυναίκα επικεντρώνει την προσοχή της στο κομμάτι της επικοινωνίας, στη χημεία και τα συναισθήματα, η ηλικία παίζει και αυτή το ρόλο της. Μπορεί λοιπόν να βρει τον ερωτικό της σύντροφο στο πρόσωπο ενός μεγαλύτερου ή μικρότερου άντρα. Νεότερος vs Mεγαλύτερου άντρα: Σαφώς, το πιο δυνατό σημείο […]

Παίζει η ηλικία ρόλο στο σεξ;

Αν και μια γυναίκα επικεντρώνει την προσοχή της στο κομμάτι της επικοινωνίας, στη χημεία και τα συναισθήματα, η ηλικία παίζει και αυτή το ρόλο της. Μπορεί λοιπόν να βρει τον ερωτικό της σύντροφο στο πρόσωπο ενός μεγαλύτερου ή μικρότερου άντρα.

Νεότερος vs Mεγαλύτερου άντρα:

Σαφώς, το πιο δυνατό σημείο του μεγαλύτερου άντρα είναι η εμπειρία. Όπως και να το κάνουμε όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται όλο και καλύτερος. Είναι πιο τρυφερός, συναισθηματικός, ώριμος και πρόθυμος να αγαπήσει και να αφεθεί ολοκληρωτικά στον έρωτα. Το μειονέκτημα του είναι πώς μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα αλλά με την ποσότητα υπάρχει θέμα.

Από την άλλη όμως, ο νέος είναι ωραίος. Ενθουσιασμός, ένταση, πάθος και διάθεση για περιπέτεια είναι όλα αυτά που μπορεί να σας εξασφαλίσει ο μικρότερος σε ηλικία ερωτικός σύντροφος. Σεξουαλική αντοχή και φαντασία είναι από τα δυνατά του σημεία.

Το θέμα είναι εσείς τι θέλετε; Τι είναι αυτό που ψάχνετε; Περιπέτεια, ένταση, πάθος ή μια επιτυχημένη ερωτική συνεύρεση, αγάπη και τρυφερότητα. Αναζητήστε ποια είναι τα κίνητρά σας και ποιες ανάγκες σας ικανοποιούν.

Πηγή: jenny.gr