Πραλίνα spread από τον Δημήτρη Χρονόπουλο

Αγαπημένη σοκολατένια λιχουδιά μικρών και μεγάλων που απλώνουμε σε γενναιόδωρες ποσότητες στο ψωμί. Ετοιμάζετε γρήγορα και εξαφανίζετε από το βάζο επίσης γρήγορα. 25γρ. μέλι 50γρ. καρυδέλαιο 50γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη 20γρ. κακάο σκόνη 150γρ. ζάχαρη άχνη 200γρ. φουντούκια καβουρδισμένα Στο μούλτι χτυπάτε τα φουντούκια με την άχνη ζάχαρη μέχρι να πολτοποιηθούν. Προσθέτετε και τα υπόλοιπα […]

Αγαπημένη σοκολατένια λιχουδιά μικρών και μεγάλων που απλώνουμε σε γενναιόδωρες ποσότητες στο ψωμί. Ετοιμάζετε γρήγορα και εξαφανίζετε από το βάζο επίσης γρήγορα.

25γρ. μέλι

50γρ. καρυδέλαιο

50γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη

20γρ. κακάο σκόνη

150γρ. ζάχαρη άχνη

200γρ. φουντούκια καβουρδισμένα

Στο μούλτι χτυπάτε τα φουντούκια με την άχνη ζάχαρη μέχρι να πολτοποιηθούν.

Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Βάζετε την πραλίνα σε ένα γυάλινο βαζάκι και την βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί.